> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов отсече: Ясно е кой не иска ЦСКА в „А“ група, за да не му се развали хегемонията


Венци Стефанов отсече: Ясно е кой не иска ЦСКА в „А“ група, за да не му се развали хегемонията

0
0
323

Публикувана на: юни 27, 2016

Членът на Изпълкома Венци Стефанов говори по темата за ЦСКА и обяви, че не може Локомогив (Горна Оряховица) и Верея да са в А група, а „червените“ – не.

„Със спечелването на купата от ЦСКА изцяло с родни футболисти българският футбол тръгна да се възражда. Но явно някои хора и някои отбори искат да попречат на това възраждане. Тези хора, които опитват да пречат, очевидно не искат в А група да играят млади българи, а да се залага на чужденци. Смятам, че начинът, по който би трябвало да се разбива нашият футбол, е с млади родни футболисти. Ако някой иска да разчита само на чужденци, може да се премести в друго първенство. Ясно е кой се чувства застрашен от завръщане на силен ЦСКА в елита. Ясно е кой иска ЦСКА обезглавен и обезкръвен, за да не му се пречка. Щом ЦСКА взе купата от В група, значи някой много се е уплашил, че в А група този отбор може да постигне нещо много повече“, каза той пред вестник „Тема спорт“.

„Не може Локомотив Горна Оряховица и Верея да са в А група, а ЦСКА не. Престъпление ще е ако този отбор не играе в елита. Питате ме кой пречи, ами сигурно този, който държи на някакво осветление, което в никакъв случай няма да върне публиката, нито пък ще повиши качеството на играта. Не може държавата и футболният съюз да се съобразяват постоянно с прищявките на едни и същи хора, все едно, че футболът започва и завършва с тях. Очевидно е, че някой чувства хегемонията си застрашена и затова се бави решението по въпроса с ЦСКА. За какви две ЦСКА-та изобщо може да става въпрос. ЦСКА е само един – този, който е припознат от публиката. 35 000 на финала за купата са ясно доказателство. Какво повече има да коментираме.Ще ви кажа само, че в последните три сезона най-много публика на стадион „Славия“ имаше при равенството 2:2 с ЦСКА. 7000 души бяха на мача. Не може някой да опитва да си прави гаргара с такъв клуб“, добави Венци Стефанов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments