> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов: Най-после Левски има високоинтелигентен човек начело


Венци Стефанов: Най-после Левски има високоинтелигентен човек начело

0
0
270

Публикувана на: септември 3, 2016

Президентът на Славия Венцислав Стефанов говори след контролата на неговия тим с Царско село (2:0). Той сподели, че е доволен от играта и от новото попълнение Валери Домовчийски. Босът коментира и ситуацията в Левски с идването на Спас Русев начело на клуба, като се изказа доста ласкаво за новия собственик на „сините“.

„Момчетата показаха добра игра, имаше хубави неща, приятелски мач, нормално. Да, аз поканих Домовчийски, той прие поканата и виждате, че е на стадиона. Дали ще има още нови попълнения – Божа работа. Малко бавно върви работата по поставяне на осветлението на стадион „Славия“, но се надявам до Нова година да е факт“, заяви Стефанов.

Попитан, дали ще коментира новия собственик на Левски Спас Русев, босът на „белите“ заяви, че за пръв път след Владо Грашнов на „Герена“ има високоинтелигентен човек начело.

„Познавам го, имаме добри човешки отношения между нас. Много коректен, възпитан и интелигентен човек. Високо ерудиран. За пръв път в Левски, след Владо Грашнов, има високоителигентен, ерудиран и възпитан човек начело“, смята Венци.

Накрая той бе попитан дали идването на Русев ще помогне на „сините“ в битката за шампионската титла, а босът отговори с поговорка: „Господ помага, ама в кошара не вкарва“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments