> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов завидя на ЦСКА за чужденците преди да захапе БФС и телевизията


Венци Стефанов завидя на ЦСКА за чужденците преди да захапе БФС и телевизията

0
0
167

Президентът на Славия Венци Стефанов бе доволен от младите си футболисти, въпреки загубата с 0:1 от ЦСКА. Той за пореден път засипа с бисери журналистите след двубоя на „Васил Левски“.

„Всичките 7-8 деца в отбора са минали през Владо Иванов, надявам се той да си е извадил поука как да се представим в следващия мач. ЦСКА има 7-8 чужденци с много по-голям опит от нашите момчета. Но аз се надявам, че тези младоци скоро ще си заслужат местата не само в Славия. Иванов има пълен картбланш“, започна Стефанов.

„Започва време разделно за всички, не само за политиците. Какво по-точно имам предвид ли? Бъдещето ще покаже. Все пак всички искаме да живеем в нормална държава с нормален футбол. Трябва да престане за едни държавата да е майка, за други да е мащеха. Това са нещата“, продължи босът на Славия.

„Базата на националния отбор трябва да оценим, че е нещо направено, благодарение на Боби Михайлов и неговия авторитет. Базата е едно прекрасно съоръжение, което моите внуци и вашите деца да ползват“, добави Стефанов.

„Навремето подкрепихме Иван Славков, защото нямаше по-добър, сега и Боби Михайлов прави всичко по силите си. От него не зависи кой отбор какви пари ще получи. Не търсете телето под коня, другаде е заровено кучето. Само не може за едни да си майка, за други мащеха“, сподели още президентът на „белите“.

„Ако сте решили да биете Боби Михайлов, кажете му, аз нямам такова намерение. Дайте едно предложение за негова смяна и ако трябва да се обединим около тази фигура. Дай Боже да се намери по-добър от Боби Михайлов да води футбола. Засега обаче няма“, завърши Венци Стефанов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments