> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци го показа! Левскар си на терена, не в Харема


Венци го показа! Левскар си на терена, не в Харема

0
0
479

Дата: април 29, 2016

„И да кажа, че от малък съм от Левски, какво?! Феновете ме приеха, защото се раздавам на терена.“ Това каза Венцислав Христов в навечерието на мача с Черно море, но сбърка. Привържениците го приемат, защото вкарва. Те такова чудо като истински реализатор не бяха виждали от години. Оставете това, ами снощи срещу варненци Венци вкара 3 гола с 4 удара! Някой едва ли помни кога е последното такова постижение на нападател в синьо. А освен това и последният му четвърти  удар беше точен. Още по-трудно става да се сетим кога се е случвало такова чудо.

Венци прави впечатление на тихо момче, такова, което стои далеч от светлината на прожекторите. От както е в Левски тя обаче неотменно го следва. Не, защото е забил поредната силиконка или е забъркал скандал в съблекалнята. Христов просто вкарва и затова се говори за него като за футболист, а не като за някой, който ще мине транзит през „Герена“. Такива „сините“ имаха много, сега попаднаха на един свестен.

Нападателят с ексцентричния номер 91 на гърба дойде като последен избор за атаката през зимната пауза, а сега състава почва с него. През последните години тези, които идваха като едни от челниците в списъка за селекция повече седяха в култовите столични заведения, отколкото в титулярния състав на Левски. Примерите от последната година са повече от показателни – Умар Диаби, Линел Китамбала, Наско Курдов, Лукаш Гикиевич…

Венци Христов показа как се прави на всички, които се съмняваха в него и го бяха заклеймили още преди да е подписал. Той е левскар на терена, а не звезда в Харема и „33“ като тези преди него!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments