> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Велики четвъртък донесе голяма радост за Дунав – 10 000 вече тръпнат в очакване на завръщането


Велики четвъртък донесе голяма радост за Дунав – 10 000 вече тръпнат в очакване на завръщането

0
0
46 0

Публикувана на: април 14, 2017

Напълно вероятно е „Дунав” най-­после се завърне на Градския стадион в Русе на 28 април, като посрещне във втория си домакински мач от първата шестица отбора на „Локомотив” Пд.

Това става възможно, след като ремонтът на съоръжението бе завършен. Във Велики четвъртък, Градският стадион е бил посетен от комисия от БФС, която като цяло е одобрила извършените дейности, но е направила няколко предписания навръх Великден в Страстната седмица. Те трябва да бъдат изпълнени от Община Русе до 21 април и едва след това, след като бъде прието тяхното изпълнение, заедно с протоколи от Пожарна, полиция и т.н., които трябва да бъдат представени в БФС, се очаква той да издаде необходимия лиценз на многострадалното съоръжение, което най­-сетне ще даде възможност на „Дунав” да домакинства у дома.

В момента все още продължават работите по настройките на осветлението. Очаква се през следващата седмица да стане и точното насочване на прожекторите към определени части на терена. Община Русе пък ще трябва да постави огради около четирите стълба, които да ги отделят от феновете и да предотвратят евентуални инциденти. Ремонтът на Граския стадион в Русе започна в средата на октомври. През целия сезон досега „Дунав” „домакинстваше” на „Лудогорец Арена” в Разград. Очаква се поне 10 000 зрители да посещават мачовете на отбора в Русе.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

0
0