> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ВАСИЛ БОЖКОВ СЕ САМОУБИ!


ВАСИЛ БОЖКОВ СЕ САМОУБИ!

0
0
440

Публикувана на: юли 3, 2016

Васил Крумов Божков се самоуби пред очите на феновете на ЦСКА!

В деня, в който лъсна истината за оздравителния му план, според който той смята да участва в българския футбол с НАПЪЛНО НОВ И НЯМАЩ НИЩО ОБЩО С АВТЕНТИЧНИЯ ЦСКА КЛУБ, холдингът на Божков излезе със съобщение, че пак ще оздравява! В учебниците по PR на това му се казва ритуално самоубийство!

ГАВРА! БОЖКОВ ПОГРЕБА ЦСКА! ВИЖ ДОКУМЕНТ – ТУК!

Това стана в отговор на вчерашното интервю на Гриша Ганчев пред Нова телевизия! В него меценатът призова хазартния олигарх да излезе и той да застане с лицето си и да поеме ангажименти пред феновете. Божков обаче отново задейства пресцентъра си, който хвърли в очите на феновете обидна декларацийка в стил „90-те години“!

Няма как от тук нататък ултрасите да имат доверие на Божков, при положение, че той отказва да застане пред тях и да каже какво ще прави с ЦСКА! Както го направи Ганчев!

А това, че гарантирали бюджета фирми с многомилионни обороти, не е никаква радост за червения народ. Все пак подобни „проспериращи“ фирми бяха и пътната такава на Божков (със стотици милиони от държавни поръчки), и летателната, и модната, които флираха!

ОСТАВА ОТКРИТ ВЪПРОСЪТ: Г-Н БОЖКОВ, КОГА ЩЕ ПОПРАВИТЕ ГРЕШКАТА НА PR-ИТЕ СИ И ЩЕ ЗАСТАНЕТЕ ПРЕД ФЕНОВЕТЕ С ЛИЦЕТО СИ!?

А ето и декларацийката на „Нове Холдинг“

„Уважаеми привърженици и медии,

ЦСКА безспорно е най-значимият клуб в българската футболна история.
Нормално е всякакви хора и интереси да са привлечени от тази позиция и да се опитват да присвоят успехите и любовта на привържениците. Но не е нормално в този стремеж да се погазват закони, да се ощетява държавата, да се пренебрегват международни правила и изисквания.

Само през последните три месеца любимият на милиони клуб беше изправен два пъти пред закриване и веднъж пред преименуване на ФК „Лупи“. Това е само малка част от опитите да бъде заличен ЦСКА в най-тежкия период от създаването му. Тези действия целяха единствено и само избягване на погасяването на задълженията и придобиването на активите на ЦСКА за сметка на кредиторите, най-големият от които е държавата.

Бъдещето на ЦСКА се създава отново сега и за да бъдат стабилни основите му, те трябва да са законни. Именно според законите на Република България дружеството ПФК ЦСКА АД е собственик на клуба с всички пасиви и активи, а единственият начин то да оцелее е да бъде оздравено. Всякакви други експерименти може и да отложат края на ЦСКА, но за съжаление неизбежно ще го прездизвикат.

Предложеният от нас оздравителен план е публичен и в него подробно са описани ангажиментите и задълженията, които поемаме към ПФК ЦСКА АД и кредиторите му. Те са гарантирани от компании с дългосрочни инвестиционни намерения и със стотици милиони годишен оборот. Документите за оздравяването са подадени от дружество, на което НОВЕ АД Холдинг е едноличен собственик. С това свое действие категорично заявяваме желанието си да изградим отново по изцяло законен начин финансово стабилен клуб, който да побеждава действащи европейски шампиони.

Пресцентър НОВЕ АД Холдинг 03.07.2016 г.

София“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments