> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ВАСИЛ БОЖКОВ СЕ САМОУБИ!


ВАСИЛ БОЖКОВ СЕ САМОУБИ!

0
0
116

Публикувана на: юли 3, 2016

Васил Крумов Божков се самоуби пред очите на феновете на ЦСКА!

В деня, в който лъсна истината за оздравителния му план, според който той смята да участва в българския футбол с НАПЪЛНО НОВ И НЯМАЩ НИЩО ОБЩО С АВТЕНТИЧНИЯ ЦСКА КЛУБ, холдингът на Божков излезе със съобщение, че пак ще оздравява! В учебниците по PR на това му се казва ритуално самоубийство!

ГАВРА! БОЖКОВ ПОГРЕБА ЦСКА! ВИЖ ДОКУМЕНТ – ТУК!

Това стана в отговор на вчерашното интервю на Гриша Ганчев пред Нова телевизия! В него меценатът призова хазартния олигарх да излезе и той да застане с лицето си и да поеме ангажименти пред феновете. Божков обаче отново задейства пресцентъра си, който хвърли в очите на феновете обидна декларацийка в стил „90-те години“!

Няма как от тук нататък ултрасите да имат доверие на Божков, при положение, че той отказва да застане пред тях и да каже какво ще прави с ЦСКА! Както го направи Ганчев!

А това, че гарантирали бюджета фирми с многомилионни обороти, не е никаква радост за червения народ. Все пак подобни „проспериращи“ фирми бяха и пътната такава на Божков (със стотици милиони от държавни поръчки), и летателната, и модната, които флираха!

ОСТАВА ОТКРИТ ВЪПРОСЪТ: Г-Н БОЖКОВ, КОГА ЩЕ ПОПРАВИТЕ ГРЕШКАТА НА PR-ИТЕ СИ И ЩЕ ЗАСТАНЕТЕ ПРЕД ФЕНОВЕТЕ С ЛИЦЕТО СИ!?

А ето и декларацийката на „Нове Холдинг“

„Уважаеми привърженици и медии,

ЦСКА безспорно е най-значимият клуб в българската футболна история.
Нормално е всякакви хора и интереси да са привлечени от тази позиция и да се опитват да присвоят успехите и любовта на привържениците. Но не е нормално в този стремеж да се погазват закони, да се ощетява държавата, да се пренебрегват международни правила и изисквания.

Само през последните три месеца любимият на милиони клуб беше изправен два пъти пред закриване и веднъж пред преименуване на ФК „Лупи“. Това е само малка част от опитите да бъде заличен ЦСКА в най-тежкия период от създаването му. Тези действия целяха единствено и само избягване на погасяването на задълженията и придобиването на активите на ЦСКА за сметка на кредиторите, най-големият от които е държавата.

Бъдещето на ЦСКА се създава отново сега и за да бъдат стабилни основите му, те трябва да са законни. Именно според законите на Република България дружеството ПФК ЦСКА АД е собственик на клуба с всички пасиви и активи, а единственият начин то да оцелее е да бъде оздравено. Всякакви други експерименти може и да отложат края на ЦСКА, но за съжаление неизбежно ще го прездизвикат.

Предложеният от нас оздравителен план е публичен и в него подробно са описани ангажиментите и задълженията, които поемаме към ПФК ЦСКА АД и кредиторите му. Те са гарантирани от компании с дългосрочни инвестиционни намерения и със стотици милиони годишен оборот. Документите за оздравяването са подадени от дружество, на което НОВЕ АД Холдинг е едноличен собственик. С това свое действие категорично заявяваме желанието си да изградим отново по изцяло законен начин финансово стабилен клуб, който да побеждава действащи европейски шампиони.

Пресцентър НОВЕ АД Холдинг 03.07.2016 г.

София“

Споделете
0
0

Comments