> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Валери, малко футбол има ли?


Валери, малко футбол има ли?

0
0
212

Публикувана на: февруари 13, 2016

Ех, Валери, Валери… Защо отново тръгна по лошия път? За толкова години не разбра ли, че мерилото за таланта и качествата на един футболист са не бройките в леглото, а головете в противниковите врати. Само до преди няколко месеца Божинов отново бе онзи футболист, който преди 10 години плени не само Италия, а и целия свят. Докато шиеше голове с екипа на Лече, редица световни медии го определяха като безспорен талант и дори го сравняваха със звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни. За разлика от последния обаче кариерата на Божи86 тръгна стремоглаво надолу.

След трансфера му в Партизан през лятото, нападателят сякаш намери идеалното място да върне кариерата си в правилния път. Божинов бележеше редовно, а в България и Сърбия за него валяха само суперлативи. Хората видяха в него отново тази страст към футбола, която показваше в Италия. И всичко това заради смелото му решение да сложи край на връзката си с Николета Лозанова, покрай която изчезна футболния му блясък.

Да, ама Валери явно не може да седи далеч от светлините на прожекторите. Чатът му с малкото коте се превърна в тотален хит в мрежата. На бял свят се пръкнаха какви ли не колажи на Божинов с малки котета и големи мацорани. Вместо да си замълчи и да остави нещата да отшумят по естествен път, нападателят сметна за нужно да се обяснява как нарича жените, как му викат на него в Сърбия, да пуска снимки, че котаракът се прибира в Белград и т.н. Последният му хит, че ще прави фланелки с надпис „Малко коте, гол има ли?“ обаче вече дойдоха прекалено много дори на шегаджиите. Ако Божинов продължава със същите темпове, много скоро за него ще се говори единствено като за повелителя на малки котета, а не за футболиста, играл във Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити. Жалко, но каквото сам си направи човек, никой друг не може да му го направи. Дано след няколко месеца обаче някой да не го попита: „Валери, малко футбол има ли?“, защото това ще означава, че кариерата на зеления терен е пред залязване, а занапред неговото име ще присъства само в жълтите новини.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments