> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Важно решение за националния след Люксембург! Лечков го анонсира публично


Важно решение за националния след Люксембург! Лечков го анонсира публично

0
0
446

Публикувана на: септември 2, 2016

Вицепрезидентът на БФС и отговорник за националния отвор Йордан Лечков призова да се гледа реално на нещата и да няма свръхочаквания към държавния тим.

„Всичко, което ви е на сърце, може да го пожелаете на момчетата и треньорите от мое име. Трябва да сме реалисти. Аз съм на мнение, че трябва да се наблегне на спорта като цяло, не само на футбола. Да не се оправдаваме, но всички трябва да сме едно цяло, за да успеем – и вие, които пишете, и ние, които действаме. Да погледнем истината в очите и трябва да работим в перспектива“, коментира Лечков пред „Тема Спорт“.

„Всяка една квалификация е мач за мач. Трябва да бъдем реални оптимисти. Нека сега да бием Люксембург, а после ще мислим за Франция, за Швеция… Всичко е възможно. Най-важното е футболистите да бъдат активни, те да си вярват и да имат желание, защото в крайна сметка те играят на терена“, добави бронзовият медалист от САЩ ’94.

На въпрос дали не е дошло време футболистите, родени в края на 80-те и началото на 90-те години, да започнат да играят все по-водеща роля за националния отбор, той каза:

„След мача с Люксембург ще седнем, ще направим една пресконференция да работим по-детайлно с по-младото поколение. Дано започнем с хубава победа и да имаме късмет“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments