> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Важна среща между ЦСКА и новият спортен министър днес


Важна среща между ЦСКА и новият спортен министър днес

0
0
157

Публикувана на: февруари 8, 2017

Ръководството на ЦСКА продължава диалога си с Мини­стерството на спорта въпре­ки оставката на правител­ството. „Тема Спорт“ пише, че фигури от управата на ар­мейците ще имат днес су­тринта среща с новия мини­стър проф. Даниела Дашева по въпроса за „Армията“ и Пан­чарево.

Статутът на базите предстои да бъде променен, като те преминават от пу­блична държавна в частна дър­жавна собственост. Това ще улесни инвестициите в тях. Очаква се ЦСКА да ги получи за дълги години, като сключи пу­блично-частно партньорство с новия им принципал в лице­то на „Национална спортна база“. Много е вероятно дого­ворката между двете страни да стане факт през следващия месец или най-късно през ап­рил.

От четвъртодивизионния клуб ЦСКА 1948 пък изявиха ап­етити да домакинстват през пролетта на „Армията“ и съ­що са инициирали среща с но­вия министър на спорта. Въ­преки това те няма как да се озоват в Борисовата градина. Административният дирек­тор на ЦСКА Милко Георгиев вече обясни, че червените имат договор с Министер­ството на спорта да изпол­зват стадиона и не съществу­ва начин друг клуб да се наста­ни на него.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments