> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Българин опитал да прецака Левски за нападател, Гонзо подозира кой е


Българин опитал да прецака Левски за нападател, Гонзо подозира кой е

0
0
287

Дата: февруари 16, 2016

Българин се е опитал да саботира селекцията на Левски. Това разкри пред „Меридиан Мач“ спортният директор на „сините“ Георги Иванов. Става въпрос за трансфера на нигериийския нападател Бабатунде Адениджи. Всичко вече е уговорено както на ниво клуб – клуб, така и на ниво Левски – Адениджи. В един момент обаче самият играч е бил намерен по телефона от българин, който е говорил с него. Той му заявил, че на „Герена“ на практика няма футболисти, които да получават по-малко от 35 000 евро месечно и е редно да настоява за същата заплата. Вместо това, нигериецът ще получава в пъти по-малко у нас.

Въпросният човек дори е увещавал Адениджи да откаже на Левски, защото щял да му намери клуб в Англия. Нигериецът веднага е говорил както със „сините“, така и с агента си. За щастие, шефовете на Левски са успели да овладеят положението и трансферът да не пропадне.

„Вярно е, че имаше опит за саботаж в нашата селекция. Знаем, че българин е говорил с Адениджи и е пробвал да го убеди да не идва в България. Добре, че успяхме да убедим нападателя, че в Левски няма нито един играч, който да взима 35 000 евро“, призна Георги Иванов.

От „Герена“ подозират, че опитът за саботаж е дошъл от родния мениджър Николай Жейнов. Той беше сред най-приближените агенти на Левски и дълго време се занимаваше със селекцията в клуба. В последните месеци обаче отношенията между двете страни се обтегнаха. Николай Жейнов дори си позволи да атакува публично избора на играчи в Левски. Георги Иванов пък му отговори и разкри, че причината агентът да е ядносан на „сините“ е фактът, че не е взел комисионна от трансфера на Линел Китамбала.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments