> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС към УЕФА: Няма проблеми ЦСКА да играе в Европа


БФС към УЕФА: Няма проблеми ЦСКА да играе в Европа

0
0
138

Лицензионната комисия на БФС е изпратила документите на ЦСКА за участие в евротурнирите в УЕФА, като очаква отговор от централата до средата на май или по-късно, пише „24 часа“. Посочено е, че от българска страна няма проблем с участието на „червените“, които със сигурност се класират, след като са бетонирани на третото място в класирането.

В същото време съдът остави без уважение искането на кредитора „Ред Енимълс“ ЕООД, направено с молба вх. № 45188/04.04.2017 г., за освобождаване на синдика Дора Милева поради неизпълнение на задълженията ѝ и нарушаване интересите на длъжника и кредиторите, става ясно от документите по делото на старото дружество на ЦСКА.

Указва на синдика Дора Милева – Иванова, че следва да проведе нов търг по реда на чл. 717в от Търговския закон съобразно даденото от съда разрешение, при съобразяване мотивите на определението. Определението подлежи на обжалване пред САС в 7-дневен срок от връчването му на „Ред Енимълс“ ЕООД и синдика.

„Ред Енимълс“ е фирмата на феновете на ЦСКА, през която те искат да купят емблемата, която е в активите на дружеството. Това бе единствената оферта, подадена на първия търг.

18 456 лева разноски за март има право да покрие Дора Милева според друго определение на съда.

Две от фирмите, които също бяха направили депозит за наддаването -„Ингегрислаб“ и „Еко Депозит Сълюшънс“, са изтеглили депозитите си от сметката за участие на търга. Очаква се Дора Милева да обяви тотално начало на търга, като първият да бъде заличен окончателно.

На 30 март феновете на ЦСКА не допуснаха други освен „Ред Енимълс“ да наддават за емблемата.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments