> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС заприлича на вица за слепия, глухия и немия


БФС заприлича на вица за слепия, глухия и немия

0
0
189

Дата: декември 14, 2015

Странни неща се случват в БФС. Вече два дни основната тема, която интересува всички футболни хора и фенове у нас е прекратения двубой между Левски и Литекс на „Герена“. Времето си минава, а на „Иван Асен“ го играят на мълчанка. Най-странното обаче е не мълчанието, което ехти от БФС. Странно е какви оправдания използват хората, които трябва да ръководят футбола ли.

„Ами аз от вас научавам. Какво е станало? Не мога да говоря, защото не съм гледал“, заяви пред „Стандарт“ Йордан Лечков. Подобно бе и оправданието на Борислав Попов. „Бях на място, където нямаше интернет и телевизия. Тепърва ще се запозная със случая. Но си има Дисциплинарна комисия, която трябва първо да се произнесе“, заяви той. Емо Костадинов пък усетил за какво ще го питат, предвидливо не си вдигна телефона. А Боби Михайлов дори не е в България… За капак на всичко Стефан Капралов отсече, че жребий за Купата няма да има утре, защото… няма свободни зали в София!

Ясно е, че футболът ни отдавна е предстанал да интересува хората. И как да е иначе, след като у нас останаха прекалено малко мазохисти. За какво да ходиш да си късаш нервите да подкрепяш любимия си тим, като накрая нещата се решават не на терена, а извън него. Но оправданията на БФС в стил нищо не сме чули, нищо не сме видели са просто абсурдни. Все пак живеем в 21-ви век, а не в каменната ера. Сега телефоните работят почти във всяка точка от земното кълбо. Дори да не си гледал мача по телевизията, все в интернет ще се намерят една дузина клипчета от спорните положения в двубоите. А и все пак нали това трябва да прави БФС – да се информира и да взима решения. И то всеки ден. Но, не би. По-лесно е на „Иван Асен“ да го играят на глухия, слепия и немия. Нали го помните този виц?

„Глухия, слепия и немия влизат в една пещера. Глухия: – Чух нещо. Слепия: – Видях нещо.

Немия казва: – Единя чува другия вижда и аз пак не мога да говоря.“

Явно в БФС го карат на същия принцип. Дано поне накрая немия да проговори, за да видим ще се оправили ли футболът ни някога или да спрем и ние да го гледаме.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия