> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС: Вярваме, че с новия формат ще се повиши атрактивността на първенството


БФС: Вярваме, че с новия формат ще се повиши атрактивността на първенството

0
0
189

Публикувана на: юли 28, 2016

Българският футболен съюз представи официалното лого на новосформираната Първа професионална лига. Така за първи път от няколко години насам футболният елит у нас ще има възможността да се идентифицира със своя собствена емблема.

Логото е изработено във възможно най-кратки срокове и е предоставено на федерацията безвъзмездно от един от нейните партньори. Новата емблема олицетворява желанието за едно ново начало в българския клубен футбол след извършените реформи и промяната на формата на първенството, допълват още от “Иван Асен II”.

Междувременно, наред с представянето на логото, от БФС пожела успех на всички отбори, участници в Първа професионална лига. Както е известно, в нея участие ще вземат 14 отбора – Левски, Лудогорец, ЦСКА-София, Славия, Берое, Локомотив (Пловдив), Ботев (Пловдив), Черно море, Монтана, Пирин (Благоевград), Нефтохимик, Локомотив (Горна Оряховица), Верея (Стара Загора) и Дунав (Русе).

Ето цялия текст:

„Ден преди началото на сезон 2016-17, Българският футболен съюз пожелава успех на всички отбори, участници в Първа професионална лига. Първенството ще започне с нов формат, който в началото на миналия месец бе единодушно одобрен от клубовете и заинтересованите страни. Факт, който ни кара да вярваме, че именно това е верният път за повишаването на атрактивността на шампионата и създаването на по-качествен краен продукт.

През новия сезон силно се надяваме, че сътрудничеството между клубовете и Българския футболен съюз ще продължи да бъде на високо ниво и че това партньорството ще е благотворно за развитието на футбола в страната.

Убедени сме, че въпреки трудната икономическа среда, с помощта на извършените реформи и с подкрепата на държавата, стадионите ще станат по-приветливи и сигурни за приятелите на футбола.

Напомняме, че расизмът и ксенофобията нямат място по стадионите и призоваваме за спазването на феърплея преди, по време и след края на футболните срещи“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments