> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бунт срещу Митов на „Герена“!


Бунт срещу Митов на „Герена“!

38 0

Публикувана на: май 15, 2017

Гневът срещу треньора на „Левски“ Николай Митов набира лавинообразна скорост на „Герена“. Причина за недоволството освен слабите резултати, са и някои действия на наставника на „сините“ в последно време.

Напрежение има в съблекалнята на отбора. Играчите не са никак доволни от действията на Митов спрямо четирима от съотборниците им, пише „България днес“. Той извади от групата Антонио Аниете, Джереми де Нойер, Сърджан Лукин и Георги Костадинов, чиито договори изтичат в края на сезона. Четиримата са сред основните футболисти и на тима. Освен това са сред ядрото в колектива на „Герена“. Затова останалите са на тяхна страна и не приемат действията на треньора. Още повече, че той продължва да пуска Бабатунде Адениджи, Амаду Сукуна и Франсис Нар, които са изключително слаби цяла пролет.

Митов си навлече и гнева на феновете след загубата от „Локомотив“ (Пд). Той обяви, че „Левски“ не се бори за второто място, а за участие в Лига Европа. Според голяма част от привържениците по този начин треньорът абдикира от битката с ЦСКA за второто място. Нещо, което никак не се харесва на ултрасите и те го засипаха с негативни коментари в социалните мрежи.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading