> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бултрас разобличиха полицаят, смлял фена на „Лазур“! Вижте кой е и пребитият


Бултрас разобличиха полицаят, смлял фена на „Лазур“! Вижте кой е и пребитият

0
0
280

Публикувана на: август 1, 2016

Организираните привърженици на Ботев Пд, излязоха с отворено писмо към министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова и премиера Бойко Борисов след побоят, който отнесе един от тях по време на дербито с Локо Пд на „Лазур“ в събота. „Жълто-черните“ разкриват и името на униформеният, който най-ожесточено малтретира нахлулият на терена Йордан Запрянов. Plovdivderby.com успя да снима пребитият 32-годишен мъж. Вижте пораженията по лицето и тялото му, а след това и написаното от Бултрасите.

Следващите редове не са декларация, а по скоро отворено писмо към власт имащите и по скоро до премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

В събота на стадион „Лазур“ в Бургас, където само преди година се проведе Европейското за юноши, пред очите на хиляди очевидци имаше силно превишаване на полицейски правомощия. Дебело подчертаваме, че не защитаваме и не толерираме действията на нахлулия на терена привърженик на Ботев Пловдив, който ще донесе санкции на нашия клуб, но и ще понесе вината си пред съда.

Но ние искаме да попитаме – беше ли нужно толкова брутално отношение към паднал човек с поставени белезници? Ако така ясно се показа как действат органите на МВР и то пред хиляди очевидци, какво остава, когато няма свидетели? Така ли раздават правосъдие вашите служители г-жо Бъчварова? С тази жестокост, как искате хората да уважават вашите служители, носители на реда и стабилността? Това ли се нарича – ред, да пребиеш паднал човек и то с ритници?

Почти всеки път служителите на „реда“ се крият зад анонимността на пагона и фуражката. Tози път обаче искаме да попитаме вашия служител, който е бивш ръководител на КАТ Пловдив – Радослав Начев и който цяла България видя ясно как посяга и рита пръв, по особено жесток начин падналия и закопчан с белезници човек – така ли е инструктиран да действа? Това ли е начинът да се издигне в кариерата си и сега когато е отстранен от „доходоностната“ служба в КАТ и пратен да се разправя с фенове в злобата си, така ли ще действа и занапред…

Обединени фракции „Бултрас“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments