> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бултрасите официално попитаха собствениците: Защо домът на Ботев тъне в забрава? (СНИМКИ)


Бултрасите официално попитаха собствениците: Защо домът на Ботев тъне в забрава? (СНИМКИ)

0
0
272

Публикувана на: август 19, 2016

Феновете на Ботев (Пловдив) изпратиха писмо до босовете на тима, чрез което им зададоха четири въпроса, свързани с бъдещето на канарчетата. Ето какво питат запалянковците, които са придружили писмото със снимки на стадион „Христо Ботев“:

До собствениците и ръководството на ПФК „Ботев“ Пловдив

Уважаеми господа,

както най-вероятно сами сте забелязали, общественото недоволство във връзка с ремонта на стадион „Христо Ботев“, както и цялостното управление на Клуба, започва да ескалира. Ние, като официален фен-клуб с близо 2500 редовни членове, сме длъжни да Ви зададем най-належащите и наболели според нашите членове въпроси, свързани със състоянието на Стадиона, както и цялостното управление на Клуба. Нашето единствено желание е отговорите на тези въпроси да дадат лично членовете на ръководството на Клуба, а ако е възможно и собствениците, в насрочена от тях самите официална пресконференция. Надяваме се да приемете това писмо достатъчно сериозно, защото зад него стоят хиляди фенове на най-стария клуб в България.

Въпросите, на които търсим официални отговори са следните:

1. Какви са причините ремонтът на стадион „Христо Ботев“ да е все още стопиран? 2. Кога ремонтът ще бъде възобновен? Бихме желали точен и ясен отговор на това. 3. Защо строителния обект е в окаяно състояние, а струващия близо 750 000 лв. терен бе оставен на произвола на съдбата и в момента състоянието му е практически неспасяемо? (прилагаме нужните снимки, подкрепящи това твърдение)

4. Наскоро призовахте феновете да подкрепят отбора само с разрешените от БФС начини, за да не тежат допълнително на финансовото състояние на Клуба. Защо обаче не се обръща нужното внимание на струващите в пъти повече грешки на хора, работещи в него? Кой ще поеме отговорност за меко казано неадекватните трансфери на контузени играчи, които прекарват половината от времето си в Клуба в операции и лечения, струващи прескъпо както финансово, така и игрово, отразяващо се на цялостното представяне на тима?

„Ботев“ Пловдив е клуб с вековни традиции, предизвикващ широк обществен интерес и подкрепян от многобройна публика. Целта на това писмо е най-наболелите въпроси, свързани с управлението на Клуба и довършването на нашия дом стадион „Христо Ботев“, да достигнат до широката жълто-черна общественост.

УС на Сдружение „Клуб на привържениците на „Ботев“ Пловдив“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments