> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бразилци мотаят Лудогорец, орлите посрещат Цървена звезда без Кампаняро


Бразилци мотаят Лудогорец, орлите посрещат Цървена звезда без Кампаняро

0
0
88

Публикувана на: юли 22, 2016

Лудогорец ще остане без едно от новите си по­пълнения и за сблъсъците с Цьрвена звезда, съобщава „Тема Спорт“. Разградчани няма да могат да разчитат на Густаво Кампаняро. Полузащитни­кът подписа преди близо месец с шампионите, но все още до­кументите му не са пристиг­нали в офисите на клуба.

При­чината е, че той продължава да има действащ контракт с Брагантино. Бразилците са об­ещали да пратят жълтата му карта най-късно до средата на следващата седмица. Това оз­начава, че почти сигурно Лудо­горец няма да може да го кар­тотекира в срок за мачовете със сръбския гранд. Според разпоредбите на УЕФА промяна е възможна да се направи 24 часа преди първата среща, което значи до понеделник. Разград­чани приемат звездашите във вторник от 21:00 часа на „Лу­догорец арена“.

Засега няма из­гледи документацията на Кам­паняро да пристигне до поне­делник. Друга спънка е, че договорът му е дo 30 юли, но на този етап не е постигнато споразумение да бъде прекра­тен няколко дни по-рано. Не е ясно дали Дерменджиев ще мо­же да ползва Кампаняро и в първия кръг за новото първен­ство. Шансовете това да се случи не са малки, тъй като до момента от БФС не са обяви­ли датата и часа на мача меж­ду Берое и Лудогорец в Стара Загора.

Другите две нови попълне­ния – Игор Пластун и Хосе Луис Паломино, нямат проблеми да вземат участие на старта в Първа лига. Досега украинецът е твърд титуляр в отбрана редом до Козмин Моци, дока­то аржентинецът още не е записал и една минута за но­вия си клуб. Най-вероятно то­ва ще стане именно в първия кръг от българския шампио­нат.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments