> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бразилец води свой сънародник в Ботев, двама от героите за Купата преподписват до дни


Бразилец води свой сънародник в Ботев, двама от героите за Купата преподписват до дни

51 0

Публикувана на: май 29, 2017

Халфът на Ботев (Пловдив) Фелипе Бризола заяви пред медиите в родината си, че със сигурност остава в клуба и през следващия сезон.

„Много съм щастлив от историческото постижение. Това е първи трофей в историята на Ботев от 1981 година. Това е традиционен клуб, който има фанатични фенове. Участвах в пет мача за Купата на България, вкарах 2 гола. Вече съм част от историята на Ботев. Оставам в клуба и през следващото първенство. За мен е голяма възможност да покажа какво мога в мачовете 8 Лига Европа“, заяви 26-годишният халф пред folhabv.br.

Очаква се Бризола да доведе и свой сънародник в клуба. На треньора Николай Киров вече са предложени трима бразилци, а той трябва да си избере един.

Днес трябва да стане окончателно ясно и дали подготовката на Ботев ще започне на 5 юни, както и дали плануваният лагер в Банско ще се състои.

Тимът започва участието си в първия квалификационен кръг на Лига Европа, мачовете от който са на 29 юни и 6 юли. През седмицата клубът трябва да удължи договорите на Радослав Терзиев и Виктор Генев.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaБотев ПловдивФелипе Бризола