> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Браво: Пирин дава автобуса си за извозване на бежанци


0
0
461

Пирин изпрати официално писмо до министър-председателя на Република България Кирил Петков с копие до министъра на външните работи Теодора Генчовска, с което заявява намерението си да използва своя клубен автобус за превозването на бежанци от войната в Украйна към България и за доставянето на хуманитарна помощ на пострадалите от военните действия там, съобщиха от клуба.

Инициативата е лично на собственика на отбора Пол Белогур, който е категоричен, че всяка една страна трябва да помогне на хората, страдащи от военната инвазия на Русия в Украйна.

“Абсолютно наясно съм колко тежка е ситуацията в Украйна, тъй като в страната живеят и работят мои служители от IT сектора, обслужващи и медийната група на която съм собственик – “Vermont News & Media”. От разказите им разбирам, че на доста места в страната хората вече имат спешна нужда от храна, вода и лекарства. Страхът е обзел всички, насилието е навсякъде. Призовавам правителството на САЩ да премахне визовия режим за бежанци от Украйна, за да се помогне реално на хората. Положението е изключително тежко и се надявам, че всички ще се обединим срещу тази агресия, срещу войната и страданието на хората“, заяви Белогур пред “Brattleboro Reformer”.

Вестникът е третият по тираж всекидневник в американския щат Върмонт (Нова Англия) и е част от медийната група Vermont News & Media, собственост на президента на Пирин.

“ФК Пирин призовава всички футболни клубове да последват нашия пример и от своя страна да изпратят своите клубни автобуси за превозването на бежанци от войната в Украйна и за доставката на хуманитарна помощ в страната”, допълват “орлетата”.

Снимка: Пирин

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx