> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ботев удари джакпота с още един ветеран! Иван Стоянов се прероди на Коматево


Ботев удари джакпота с още един ветеран! Иван Стоянов се прероди на Коматево

0
0
231

Публикувана на: август 17, 2016

В лицето на Иван Стоянов (33 г.) Ботев отново попадна на добър ветеран, покрай ко­гото да развива младите си играчи и който да измъква от­бора от закучени ситуации. В периода 2012-2015 г. пловдив­чани черпиха солидни диви­денти от Иван Цветков, кой­то с ювелирните си изпълне­ния често даваше импулс на тима. След неговото първо отказване от футбола мина­лото лято (б. р. – Цветков се­га се завръща в Пирин) обаче канарчетата „увиснаха“. През миналия сезон те нямаха играч от типа на Цветков, като ка­питанът Йордан Христов, а и по-опитните Балтанов и Старокин така и не успяха да влязат в лидерска роля.

С привличането на Иван Стоянов обаче Ботев сякаш отново случи на ветеран. Кри­лото стана голмайстор в про­верките, но по-важното е, че затвърждаба силната си фор­ма и в първенството, където има гол и асистенция в 3-те си много добро взаимодействие с Тодор Неделев (23 г.). Бив­шият играч на Сливен, Щут­гарт и ЦСКА направи хубава асистенция за първия гол на Неделев срещу Славия. Стоя­нов финтира на няколко пъти бранител и със „скрит“ пас ма­тира отбраната, като на­помни за силните си времена.

Кариерата на крилото бе в сериозен застой в последни­те 3 сезона. Първо търкаше пейката в Лудогорец, после бе имъчван от контузии в ЦСКА, а опитите да възроди кариерата си във Верея и Монтана удариха на камък. Рестартът на Стоянов в Бо­тев обаче е очевиден и от летните контроли насам из­глежда като прероден. Жела­нието му за игра се е върнало и това може да помогне мно­го на Ботев. Канарчетата се нуждаят от опит и спокой­ствие в офанзивен план и Стоянов е напълно способен да им ги осигури.

Тема Спорт

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments