> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ботев с поправителен на трансферния пазар! Канарчетата уредиха провалена сделка от зимата


Ботев с поправителен на трансферния пазар! Канарчетата уредиха провалена сделка от зимата

0
0
215

Публикувана на: юни 1, 2017

Вторият трансфер на Ботев Пловдив през това лято ще е полският вратар Даниел Кайзер Стражът бе през зимата на проби при канарчетата, но се оказа, че не може да премине като свободен агент при тях. Това наложи той да си тръгне, въпреки, че бе одобрен от Николай Киров. В момента Кайзер вече е свободен агент и вече е разговарял с жълто-черните за завръщането му в Пловдив и подписването на договор с Ботев. призна самият страж пред PlovdivDerby.com.

„Вече съм свободен агент. Говорих с Ботев Пловдив“, заяви Даниел днес. От клуба също потвърдиха, че Кайзер е почти сигурно ново попълнение.

При предишния си престой при канарчетата полякът си заслужи предложение за нов договор и го получи. След като се прибра в Полша обаче той информира жълто-черните, че от клуба му не искат да го пуснат без трансферна сума. Така трансферът пропадна. Още тогава обаче Кайзер заяви, че се надява лятото да се завърне в Пловдив и да подпише договор.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaБотев ПловдивДаниел Кайзер

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments