> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ботев почна подготовка без нито един нов, но Белия обяви трима! Бъдещето на Вутов, Неделев и Генев – неясно


Ботев почна подготовка без нито един нов, но Белия обяви трима! Бъдещето на Вутов, Неделев и Генев – неясно

0
0
197

Старши треньорът на Ботев Пд Николай Киров обяви на пресконференцията си на старта на подготовката днес, че Канарчетата в следващите дни ще могат да се похвалят официално с три нови попълнения – бразилецът Юлияно, Пламен Димов и вратарят Даниел Кайзер. Бъдещето на Антонио Вутов и Виктор Генев зависи от тях самите, а Тодор Неделев отново изяви желанието си да остане на „Коматево“ и през новия сезон.

„Наложи се да започнем с една седмица по-рано подготовката. През новия сезон ще търсим по-добро представяне в шампионата. Основната ни цел е да задържим състава, спечелил Купата. Започват седем юноши с отбора. На кого ще бъдат предложени договори, ще преценим. Договорът на Георги Георгиев изтече и той напусна. С всички, чиито договори изтичат, се водят преговори и се надявам да подпишем и с тях. Зависи до голяма степен с кои ще подновим договорите. Набелязали сме още двама футболисти. Но договорите им изтичат на 30 юни. Говоря за български футболисти. Нови попълнения – още нямаме. Имаме проблеми с билетите за бразилците и Меледже. Надявам се, че в сряда-четвъртък ще бъдем окомплектовани. Говорим с бразилеца Пауло Юлиано и до ден-два ще се финализират. Завършени са преговорите с Даниел Кайзер. Той поиска три дни, за да се организира. Мисля, че нещата са договорени и с Пламен Димов.

В преговорите с играчи не участвам. Те се водят от президента и спортния директор. Спечеленият трофей благоприятства за добри преговори. При Виктор Генев – водени са разговори. За Вутов и Неделев – нещата са по-специфични, правата им се държат от други клубове. В зависимост от техните решения, ще решим и ние. Договорите на Вутов и Неделев изтичат на 30 юни, ще можем да ги ползваме за първия мач в Европа. Водим преговори и с Радослав Терзиев за продължаване. Освен това – Кристиян Димитров и Борис Тютюков, за Георги Георгиев решението е взето“, обяви Киров.

„От 17-и до 25 юни ще има лагер в Банско. Едната контрола вече е сигурна – срещу Пелистер. На 14 юни исках да направим проверка, но в България това е невъзможно, другите почиват. След това ще имаме контрола на 21 юни. Подготовката е съобразена изцяло с Лига Европа. И първенството започва доста рано. Всички отбори ще бъдат поставени в нетипична ситуация. Ще се справим с тази задача. Ясно е, че ще играем в Бургас в евротурнирите. Така ми казаха хората, които движат това“, разкри треньорът на Ботев.

„Постоянно водим разговори с шефовете за финансовото състояние и имам уверение, че годината ще бъде по-добра от миналата“, сподели наставникът на „жълто-черните“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments