> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ботев кани министър Кралев и шефовете на БФС за дербито на „В“ група


Ботев кани министър Кралев и шефовете на БФС за дербито на „В“ група

0
0
308

Дата: април 26, 2016

Министърът на спорта Красен Кралев, ръководството на БФС и треньорите на всички национални гарнитури са поканени да гледат решителния мач от северозападната „В” група на 29 април във Враца. Дербито между Ботев и Етър е предвидено за пряко телевизионно излъчване, но въпреки това домакините се надяват на трибуните да се съберат най-важните хора във футбола.

„Искаме да се получи истински празник и зрителите на стадион „Христо Ботев“ да се насладят на един стойностен мач. Претенциите и на двата клуба са да бъдат част от професионалния футбол през следващия сезон. Разбира се покана сме отправили и лично към ръководителя на Съдийската комисия Петър Петров, който макар да е от Велико Търново и да организира физическите тестове на реферите на стадион „Ивайло“, ще бъде скъп гост за нас”, каза председателят на УС на Ботев /Вр/ Калин Каменов. Кметът на Враца изрази увереност, че съдиите няма да допуснат да бъдат в центъра на вниманието в този мач.

В Ботев /Вр/ очакват заявка за билети от страна на гостите до сряда. Не се предвижда отваряне на допълнителна каса пред техния сектор. „Ще продадем на Етър колкото билета заявят и те ще имат ангажимента да ги разпространяват сред своите привърженици”, каза маркетинг директорът Денислав Георгиев. Според него врачани ще създадат уникална атмосфера на трибуните, което ще вдъхнови футболистите да изиграят най-силният си мач тази пролет.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments