> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ботев (Враца) ще урежда стари сметки с Етър на път към спасението


Ботев (Враца) ще урежда стари сметки с Етър на път към спасението

0
0
219

Публикувана на: април 14, 2017

Ботев (Bp) ще урежда стари смет­ки с Етър на Разпе­ти петък. Домаки­ните са притиснати до стената и нямат право да губят точ­ки в битката за оце­ляване, а в същото време лидерът идва, за да затвърди пър­вото си място. Мачът между двата ти­ма е възможност за уреждане на стари сметки между „зе­лени“ и „виолето­ви“, които миналата година водиха епич­на битка за върха, но в трета дивизия. Тогава Етър взе дербито във Враца след късен обрат с 2:1. По ирония на съдбата онзи мач отново се игра на Разпети петък. Сега обаче начело на врачани е търновецът Сашо Ангелов, който е мотивиран да разплаче съграж­даните си. Той воде­ше „болярите“ в на­чалото на сезона, но бе изгонен след раз­правия с феновете на шампиона на България за 1991 г. В лагера на домаки­ните се стягат за битка. Преди дни беше привлечен на пожар голаджията Янаки Смирнов, който да помогне за спасяването на тима – Ботев е с 30 точки на 10-о място, само на 3 над зоната на изпадащите.

В Етър обаче са в пълна бойна готовност. В последното дерби във Враца имаше и доста горе­щи сцени с агитки­те. В отбора всички са на линия, след като изтекоха нака­занията на Георги Кременлиев и Димо Атанасов, пише „Меридиан мач“. Амбиции­те са за поредна по­беда по пътя към елита. Масова подк­репа на привърже­ниците се очаква във Враца, като фенклуб „Етър“ прави организирано пътуване и се зака­ни да превърне ста­диона във „виоле­тов“.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaБотев ВрацаВтора лигаЕтър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments