> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Босът на Локо Сф: ЦСКА е ЦСКА, но ние не сме по-малък клуб


Босът на Локо Сф: ЦСКА е ЦСКА, но ние не сме по-малък клуб

0
0
218

Публикувана на: юни 9, 2016

Засега феновете трябва да бъдат спокойни за бъдещето на Локомотив. Това заяви собственикът на „железничарите”, които се класираха за „В” група, Иван Василев – Бозата. Василев бе попитан дали Локо 1929 влиза в схемата с преструктурирането на родното първенство и каза:

„Ако е възможно, Локомотив Сф може и да влезе в „Б“ група направо. Това ще го прецени БФС. Лично моето мнение е, че Локомотив не заслужава да играе в тези групи. Това, което се случва с ЦСКА, с това обединение, може да ни позволи и на нас. На Локомотив мястото не е във „В“ група. Спокойно бихме могли да играем в „Б“ група, особено с ремонтите на базата ни, които правим, за да можем да развием и нашите млади футболисти.“

„ЦСКА е ЦСКА, но Локомотив не е по-малък клуб. Не съм обиден, че нямаше същото отношение към нас, като към ЦСКА, защото ние действително започнахме от „А“ окръжна. Ако бяхме във „В“ група, щяхме да сме равнопоставени. Футболният съюз прави в момента голяма крачка напред. Всичко се прави за хората.“ Относно премиите, които ще вземат футболистите, Бозата каза:

„Не е тайна дали ще вземат премии нашите футболисти. Като цифра тя е все едно играе Левски-Спартак, за днес, за този важен мач и за класирането като цяло. Много съм доволен от тях, гордея се с тях, защото някои от тях ходят на работа, имат и нощни смени. Може качествата им да не са много големи, но трябва да се оценят локомотивските им сърца. Работим и по селекцията, и по базата. След месец, месец и половина да тръгнем на спокойно. Локомотив го има и ще го има. С мен или без мен, но беше важно да го има, мисля, че сте съгласни с мен.”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments