> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Босът на Локо (Сф) търси пари в Кения


Босът на Локо (Сф) търси пари в Кения

0
0
174

Публикувана на: април 12, 2017

Собственикът на Локомотив (Сф) Иван Василев посети Кения. Визитата на боса е била в търсене на потенциални инвестотори и спонсори за „червено-черния“ клуб, съобщи vitoshanews.com.

„Да, информацията ви е вярна. Наистина изкарах няколко дни в Кения, потвърди Василев. – Знаете в какви времена живеем. Знаете финансовото положение на нашия клуб какво е. На практика почти сам аз издържам любимия Локомотив. Това е истината. Помага си всеотдайно само един човек, мой приятел и съмишленик от дълги години. Непосилно е.Нормално е да търсим инвеститори, спонсори…В Кения бях по работа. Скапах се от път. Проведох среща с представители на мощна европейска фирма, която има солидни позиции в Африка. На този етап не искам да издавам подробности от разговорите. Правя го в името на Локомотив. Когато в началото на тази авантюра започвахме бях оптимист. Започвам обаче лека-полека да се отчайвам. Ще видим до кога ще издържа. След като няма интерес към нас, след като никой не иска да ни помага пътят е един… Инвестициите ми само за 2016 г.са в размер на 600 000 лева, отделно от това платих и като данъци 60 000 лева за това, което съм направил на държавата. И какво имам аз в „Надежда“, на стадиона? Две косачки и един валяк – това е всичко… Но няма да се предавам. Ако трябва и в Америка ще отида.“

Василев подържа връзка и с арабските бизнесмени, които се срещнаха с него преди време в „Надежда“. „Ще видим как ще се развият нещата с тях. Доколкото разбрах изготвят бизнес-план. Не сме се срещали повече. Писаха ми есемеси. Нищо съществено“, призна бизнесменът, който спаси Локомотив през 2015 г.

Фармацевтичният гигант “Актавис” се е оттеглил от спонсроството на „червено-черната“ ДЮШ. Двете страни започнаха амбициозен проект в края на ноември 2015 г. Беше даден стартът на детска футболна академия “Надежда” – съвместен проект между двете страни, който има за цел възстановяването на една от най-големите и традиционни школи в София – тази на столичното Локо.
Договорът за сътрудничество беше за четири години, като в този период се предвиждаше изграждане на изкуствени игрища в базата около стадиона в Надежда, техническо и финансово обезпечение на школата и треньорите в нея, осигуряване на професионални стажове в чужбина на специалистите в академията, както и ежегодно участие на децата на Локомотив в най-големия юношески турнир в света – “Готя Къп” в Гьотеборг.

Изпълнителен директор на Академията стана Ивайло Паргов, който е основен двигател на идеята.

През декември 2016 г. обаче „Актавис“ се оттегли от проекта. Сега школата в „Надежда“ разчита само на средствата на един човек – Иван Василев. Въпреки всичко все пак един тим на Локото – момчетата от набор 2005 г., ще участват през лятото на „Готя Къп“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments