> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Босът на Локо Сф: Не сме за елита, но „Б“ група ни приляга


Босът на Локо Сф: Не сме за елита, но „Б“ група ни приляга

0
0
283

Публикувана на: юни 13, 2016

Собственикът на столични­те железничари Иван Василев за пореден път потвърди го­товността си за Б група. Оча­ква се след отказа на Черномо­рец (Балчик) червено-черните да получат покана от БФС да попълнят бройката на тимо­вете във Втора лига до 16.

„На Локомотив София му приляга Б група. Това, което направихме като база и ще продължим да правим, исто­рията на клуба и приносът за българския футбол, национал­ните отбори, мисля, че заслужаваме и отговаряме на всич­ки изисквания да сме във Вто­ра лига най-малко. Заявявам го съвсем отговорно. Сега вече топката е във футболния съ­юз. Аз разчитам на тях да преценят и ако има възмож­ност, да ни поканят. С удо­волствие ще приема. Засега не съм разговарял с никой от БФС, нито съм подавал доку­менти. Мисля, че съм готов, а и имам възможностите Локо­мотив София да бъде в Б група. Пак казвам, това е най-малкото, което приляга на този клуб“, коментира босът на Локо пред „Тема Спорт“.

„Футболисти за Б група ще намерим достатъчно много. Все пак сме Локомотив София, а не Полски Тръмбеш, без да ги обиждам. Имам визия за бъде­щето и развитието на клуба. Боби Михайлов и хората в Из­пълкома са разумни хора и ще им бъда много благодарен, ако ни поканят. Това ще бъде една голяма крачка за нас, която ще ни помогне“, добави силният човек в „Надежда“.

„Не сме отбор за В група. За елита ни е рано, аз съм ре­алист човек. Трябва постепенно да надграждаме и след ня­коя година, когато сме гото­ви, финансово стабилни, с осветление на стадиона, то­гава вече може да мислим за елита, където ни е мястото. И в четвърта дивизия Локо­мотив София е много повече от някои от елита като структура, терени, база. От новия сезон децата ни ще мо­гат да тренират вече на хуба­ви терени“, завърши Иван Ва­силев.

Локо спечели баража за Юго­западната В група след успех над Костинброд, но възмож­ността третият ешелон да бъде прескочен е все по-реал­на.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments