> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Босът на Локо се ядоса: То не беше селекция, подготовка… Сега да видя какво ще е оправданието


Босът на Локо се ядоса: То не беше селекция, подготовка… Сега да видя какво ще е оправданието

0
0
278

Дата: февруари 22, 2016

24 часа след загубата от Ботев собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не бе в добро настроение, като коментира пред вестник „Меридиан Мач“ случилото се в дербито, както и евентуалните последствия за тима от парк „Лаута“.

„Не видях нищо от това, което гледах в подготовката. Знаете, че наблюдавах дербито с Димитър Пенев, бях го взел да ме научи малко на футбол, защото човек се учи, докато е жив. Не искам да кажа какво ми каза моят приятел, ще го обявя това на футболистите, но няма да им стане хубаво. Обмислям да има глоби, но първо ще изслушам какво ще каже спортно-техническият щаб за загубата от Ботев. Смятам, че един Камбуров доста ни липсваше, защото принципно всички играят за него и разбиращите знаят какво може той. Аз като гледах, никой не играеше с новото попълнение Мансур Гай. Ще видя какви са причините. Треньорска смяна няма да бъде обсъждана за момента. Има близо 10 дни до мача с Лудогорец. Играчите да знаят, че няма да са в почивка, тъй като в следващия кръг Локомотив няма да играе заради Литекс.

Надявам се да няма вече оправдания, защото първо се оплакваха от лагера, после от селекция, сега ми е интересно какво ще ми кажат в очите, както треньори, така и футболисти“, сподели Христо Крушарски.
РЕКЛАМА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments