> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Борис Галчев с призив към феновете: Не е хубаво да има разделение


Борис Галчев с призив към феновете: Не е хубаво да има разделение

0
0
219

Публикувана на: юли 18, 2016

Капитанът на ЦСКА Борис Галчев призна след завръщането на отбора от Австрия, че напрежението около двата клуба и разделението между феновете влияе на играчите на тима. Халфът сподели, че само Лудогорец е на по-добро ниво от „червените“ от отборите в елита. Той изрази задоволство от проведения лагер в Австрия.

„Добър лагер за нашия отбор. Знаете с какви съперници играхме. Все още сме далеч от тях. Хубавото е, че имаме много млади играчи, които са бъдещето на българския футбол. Според мен Интер ни подцени и не игра на 100% срещу нас. Готови сме за първенството, но това трябва да каже треньорът. Ще се види, когато започнат мачовете“, коментира Галчев.

„Нормално е напрежението около двата клуба ЦСКА да ни влияе. Не е приятно разделението между феновете. Знаете какво беше миналата година, дано и сега да е така. Според мен има голямо отдръпване от страна на привържениците от нас, но дано не съм лош пророк. Това ще си проличи на мачовете. Аз съм взел своето решение, но не мога да коментирам феновете на коя страна ще застанат“, призна капитанът.

„Само Лудогорец ни превъзхожда от отборите в елита. С останалите сме на едно ниво. Мачовете ще покажат най-добре. Нека изиграем няколко срещи и тогава можем да правим оценки“, завърши халфът на ЦСКА.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments