> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Борис Галчев: Сбърках като казах, че ще има отлив сред привържениците ни


Борис Галчев: Сбърках като казах, че ще има отлив сред привържениците ни

0
0
100

Публикувана на: юли 24, 2016

Борис Галчев е много доволен от подготовката на ЦСКА за новия сезон. Капитанът на „червените“ заяви, че първата среща срещу Славия в петък е изключително важна.

„Намираме се на такава фаза, че вече няма място за оправдания и трябва да побеждаваме. Длъжни сме на всяка цена да бием Славия в първия кръг следващата седмица. Радвам се, че въпреки всички неразбории публиката ни подкрепя и искрено им благодаря“, каза „червеният“ капитан.

„Избрали сме верния път и вървим по него. Знаете каква мъка беше преди. В началото на всяко лято треперехме дали ще получим лиценз. Сега няма да имаме подобни проблеми. Доволен съм, че днес дойдоха толкова много хора. Явно съм сбъркал, като казах, че вероятно ще има отлив на привърженици“, продължи опитният халф.

„Направихме силна подготовка. Не всеки ден се побеждава Интер. Това е голям престиж и за нас, и за самия клуб. Удинезе ни затрудни с това, че игра с трима централни защитници. На моменти не се ориентирахме, но като цяло стана полезна проверка. Още се опознаваме помежду си и градим нов колектив, но мисля, че всичко ще е наред и в това отношение“, добави Галчев.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия