> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боримиров хвърли 3 бомби в едно интервю! Вижте какво разкри за селекцията на Левски


Боримиров хвърли 3 бомби в едно интервю! Вижте какво разкри за селекцията на Левски

0
0
187

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров даде интересно интервю пред Топсорт, в което хвърли заложи три бомби в селекцията на „сините“. Той не отрече, че се водят преговори с бившият нападател на ЦСКА Серджиу Буш, намекна за скорошна раздяла с трансферна издънка и дръпна струната на очакването с евентуалното завръщане на Антонио Вутов на „Герена“.

Господин Боримиров, този път ще влезете с победа в мача с ЦСКА? Не говорихте след успеха над Дунав вчера, затова питам – хареса ли ви срещата?

Не съм говорил, защото не считам за нужно да го правя след всеки мач. Няма да влизам в обяснителен режим постоянно, предпочитам с делата и резултатите да говорим на терена.

На терена обаче не се получаваха нещата в последно време, поне откъм резултати…

– Да, затова е добре, че се стигна до победата над Дунав. Особено преди мача с ЦСКА ще ни даде по-голямо самочувствие, защото паднахме два пъти преди това. Идва в точния и подходящ момент този успех. За нас беше важно от психологическа гледна точка да влезем в мача като победители.

Треньори и ръководители обичате да използвате израза, че ще си вземете поуки след дадена загуба. В този ред на мисли – взехте ли си поуки след онова 0:3 от ЦСКА преди няколко седмици?

– Каквото има – казали сме го на футболистите. Не е приятно да губиш, особено с 0:3, и особено срещу директен съперник, но това се случва и на най-големите отбори. Във футбола не може постоянно да печелиш, дори колоси като Реал и Барселона не са способни на подобно нещо. А и съперникът, щом твърди, че е истинският ЦСКА, да не забравя резултатите, с които Левски го е побеждавал – 7:1, 7:2 и т.н. Смятам, че това са доста по-изразителни победи. Убеден съм, че отборът ще изглежда по-коренно различен в предстоящия мач и няма да повтори грешките от предишния.

Категорични ли сте в решението, че няма шанс някой от извадените от отбора футболисти да останат и за новия сезон?

– Уважаваме тези футболисти, но заставаме зад решението си. Да, това са играчи, които са дали на Левски, затова и ще бъдат изпратени от клуба подобаващо.

Да разбирам ли, че въпросните играчи ще вземат участие в последния мач срещу Черно море, за да се сбогуват с публиката?

– Обмисляме варианти, но гарантирам, че тези футболисти ще получат необходимото уважение.

След близо половин година в ролята на спортен директор на Левски има ли решение, за което съжалявате? Такова, което не бихте повторил, ако можехте да избирате?

– Стоя зад всяко свое действие и вярвам, че ще донесе позитиви за клуба. Когато си в Левски трябва да взимаш тежки, понякога крайни и много трудни решения, които е възможно да не се харесат на голяма част от хората, защото резултатът от тях в повечето случаи не идва на момента. Ние обаче мислим за бъдещето и перспективите на клуба. И преди, и сега, пак бих взел същите решения, на 100 % го твърдя. Не съжалявам за нито едно свое решение в последните месеци.

С какво ви привлече Жуниор Мапуку, защо се спряхте на него?

Защото смятаме, че има необходимите качества, за да води атаката на Левски. Сигурни сме, че може да повиши значително ефективността на отбора в нападение, която не е на нужното ниво в последните години.

Трансферът на Серджиу Буш кога ще бъде финализиран и вярно ли е, че парите за момента се явяват пречка?

Не съм от хората, които обичат да говорят предварително. При трансферите винаги може да се обърка нещо в последния момент, а и не мога да отговарям на всяко писание в медиите.

Антонио Вутов опция ли е за Левски?

– Изчакайте още малко и ще разберете.

Разбрахте ли се с мениджъра на Симон Сандберг и ще имате ли достатъчно пари за селекция?

Суми няма да коментирам, но смятам че ще успеем да се вместим в рамките, които са ни зададени от ръководството. За Сандберг ще стане ясно всичко съвсем скоро.

Доста критики има към отбора в последните седмици, напълно засулжени с оглед резултатите. Как ги приемате?

– Постоянно получавам есемеси. Една част от хората ни подкрепят, друга пък не е доволна, но аз съм напълно наясно, че няма как да угодиш на всички. Затова и с треньорското ръководство правим това, което смятаме, че ще е полезно на Левски. Това е.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments