> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боримиров разкри обещание на Русев и отсече как ще процедира с играчите


Боримиров разкри обещание на Русев и отсече как ще процедира с играчите

0
0
201

Публикувана на: януари 27, 2017

Новият спортен директор на Левски – Даниел Боримиров заяви, че не се страхува от трудностите новата му длъжност. Легендата допълни, че има уверението на собственика Спас Русев, че клубът е финансово обезпечен.

Боримиров тепърва ще води разговори и с Елин Топузаков относно зимната селекция на тима.

„Вчера се срещнах със собственика на клуба. Благодаря за оказаното доверие. Не съм разсъждавал много-много, когато ми предложи. Сърцето ми е синьо и искам Левски да заприлича на този Левски, който всички обичаме и сме свикнали да гледаме. Искам отборът да има успехи, както в България, така и на европейско ниво. Да, разговарях с Елин Топузаков. В неделя ще замина за Кипър при отбора и ще имам възможността да се запозная с всеки един от футболистите и да им кажа какви са моите очаквания към всеки един от тях“, коментира Боримиров пред колегите от „Дарик Радио“.

„Имам идея как да разговарям с футболистите, на които договорите им изтичат. Тези разговори са доста закъснели. Ще трябва да вземем компромисни решения“, добави новият спортен директор на „сините“.

„Тепърва ще говоря с Елин по темата за привличането на нови попълнения. Това няма да бъде на всяка цена. Левски ще разчита на класни чужденци. Предпочитам Левски да разчита на български футболисти и юноши. Това не означава, че имам нещо против чуждестранните футболисти, но летвата ще бъде високо вдигната“.

„Имам уверението на г-н Спас Русев, че Левски е финансово обезпечен. Водят се разговори със спонсори. Аз вярвам на г-н Русев. Чакат ни добри дни относно нови спонсори. Не се плаша от предизвикателства“, каза още Даниел Боримиров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments