> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боримиров посече Гаджев и обяви нови два трансфера в Левски


Боримиров посече Гаджев и обяви нови два трансфера в Левски

0
0
137

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров похвали новото попълнение Жуниор Мапуку за представянето му и двата гола, които отбеляза срещу Сутиеска.

„Отдавна не беше ни се случвало да вкараме три гола. Мисля, че се получи приличен мач. Ядосвам се само за начина, по който получихме гол. Докато се сработят новите футболисти трябва търпение и време. Но ние сме оптимисти. В нападение разполагаме с двама много добри футболисти, като Буш и Мапуку и затова мисля, че реваншът ще е по-лесен. Хубаво е, че Мапуку още в официалния си дебют вкара два гола. Публиката го прие добре. Отдавна не сме имали такъв атрактивен футболист“, каза Боримиров, който разясни, че скоро синните ще се сдобият с нови две чуждестранни попълнения.

„Ще разберете много скоро кои са те. Уважавам Влади Гаджев много. Още през май имах разговори с Гаджев и той категорично ми заяви, че неговото бъдеще е в чужбина. Новите ще бъдат чужденци“, обяви Боримиров, който не пропусна да разясни, че публиката на Левски е неделима част от отбора.

„Публиката на Левски е неделима част от отбора. Понякога е капризна и недоволна, но всички опитваме да изчистим играта, за да ги зарадваме.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments