> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боримиров отсече: Губим двама заради пари, договорът на Краев е проблем за лятото


Боримиров отсече: Губим двама заради пари, договорът на Краев е проблем за лятото

0
0
197

Публикувана на: април 9, 2017

Спортно-техническият директор на Левски Даниел Боримиров разкри каква е ситуацията с договорите на двама от основните халфове на отбора Георги Костадинов и Джереми де Ноойер. Те са обвързани само до лятото, а според него, трябва да приемат предложените им оферти, ако искат да останат.

„Договорът на Краев е наш проблем. След като Георги Костадинов е обявил, че най-вероятно няма да преподпише, това си е негово решение. За какво друго, освен пари, да говорим.“

„Има неща, които трябва да си останат в кухнята. Възможностите на Левски са такива, каквито сме показали. Всеки, който обича Левски, трябва да ги приеме, ако не – свободен е да си ходи. Такава е ситуацията и с Де Ноойер“, заяви Боримиров след победата с 5:0 над Локомотив Пловдив.

Той все пак имаше поводи за оптимизъм след този мач заради резултата и не пропусна да похвали играчите, както и героя Божидар Краев, който наниза четири от петте попадения в мрежата на противника.

„Надявам се от мач на мач да играем все по-добре. Проблемът ни е, че не вкарваме достатъчно, но днес нанизахме пет. Отдавна не ни се беше случвало, за което поздравявам целия отбор, това беше екипна работа.“

„Божидар Краев, с тези голове, които вкара, върви в правилната посока. Дано те не му изиграят лоша шега. Защото журналистите го вдигат в небесата, а ние после ще трябва да го сваляме от там“, заяви Боримиров и похвали и наставника Николай Митов за решението му да пусне някои от юношите.

„Чест му прави на Ники Митов, че в такива мачове дава възможности на юношите. Те с тренировъчния процес през седмицата са си заслужили шанса да играят“, заяви „синият“ директор и говори за следващия мач с Лудогорец.

„Лудогорец е много добър отбор и не можем да говорим за никакво подценяване или да не подходим правилно към този мач. Всяка една победа дава увереност на отбора, виждате в предишните мачове как играехме добре, но не съумявахме да победим. Дано това сега приключи и да показваме все по-добра игра и да вкарваме голове“, сподели още Боримиров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments