> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боримиров за Буш: Ще говоря, когато стане факт! Директорът каза и пред уволнение ли е Митов


Боримиров за Буш: Ще говоря, когато стане факт! Директорът каза и пред уволнение ли е Митов

0
0
161

Публикувана на: май 24, 2017

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров се измъкна уж хитро, но даде и сериозен намек, че „сините“ са близо до финализирането на трансфера на бившият нападател на ЦСКА Серджиу Буш. „Предпочитам да говоря за нещата, когато стана факт“, започна Боримиров и продължи по темата със селекцията:

„Към момента имаме подписан договор само с Мапуку. Щом сме го взели, значи виждаме перспектива в него, а относно Буш – не искам да коментирам спекулации в медиите. Говорим с няколко състезатели, но няма нищо сигурно, нито пък конкретна бройка.„Ще видим през новия сезон дали селекцията е добра, всеки има правото да изказва мнение и не е нужно да отговаряме на всички. Ще говорим с дела, а не с думи.”

Началникът на „Герена“ отсече и, че Николай Митов не е застрашен от уволнение и участва в селекцията на 100%, като коментира кратко и предстоящият мач с ЦСКА в неделя.

„Вечният съперник е достатъчен дразнител. Аз мисля, че нашите играчи ще излязат достатъчно мотивирани в неделя. Надявам се да победим с една добра игра“, сподели Боримиров пред медиите след отбелязването на 103-та годишнина на Левски.

“Честит празник на всички фенове на Левски. Това е рождената дата на нашия клуб. Пожелавам си повече юноши в първия отбор. Пожелавам си Левски да е това, което всички ние искаме.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments