> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бомба на Лаута! Крушарски мисли да се оттегли от Локо


Бомба на Лаута! Крушарски мисли да се оттегли от Локо

0
0
160

Публикувана на: април 11, 2017

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля сериозно оттеглянето си от български футбол. Бизнесменът изчаква края на сезона, за да вземе окончателното решение, но към днешна дата везните натежават в полза на това да си тръгне. Тази версия броди около „Лаута“ през последните дни, а тежката загуба от Левски (0:5) допълнително е подсилила съмненията за бъдещето на Крушарски.

Проблемите в Локо се засилиха още повече, след като наставникът Едуард Ераносян хвърли оставка след визитата на „Георги Аспарухов“. Тя бе приета от шефовете на тима, а в следващите дни ще стане ясно кой ще наследи опитния специалист. Не е изключени Христо Колев – Бащата да води отбора в предстоящия сблъсък с ЦСКА-София в събота. Именно той проведе първите занимания на тима през седмицата.

Финансовите проблеми също затрудняват работата в клуба. В отбора не са получавали заплати за последните 2 месеца. Освен това играчите и треньорският щаб имат да получават по 4 премии, а наемите на апартаментите на играчите не са плащани от началото на годината.

„Труд“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК slideЛокомотив ПловдивХристо Крушарски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments