> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бомба на „Герена“! Мъри подписа с Левски


Бомба на „Герена“! Мъри подписа с Левски

0
0
241

Публикувана на: октомври 6, 2016

Голямото чакане на феновете на Левски съвсем скоро ще приключи. Станимир Стоилов е подписал предварителен договор със „сините“. Мъри е постигнал договорка с новия собственик на тима от „Герена“ Спас Русев и ще поеме любимия си отбор през зимата, съобщава Спортал.

На този етап не се очаква нито една от двете страни да признае за споразумението поради две причини, но е сигурно, че Стоилов ще поеме Левски след края на полусезона.

В контракта е залегнала точка за конфиденциалност, която се очаква да не бъде нарушена. От една страна ръководството на „сините“ все още не желае да обявява Мъри за треньор, тъй като по този начин ще нарушат спокойствието на Люпко Петрович, който жъне победи в родното първенство. От друга пък Стоилов има договор с Астана и ако се разбере за предварителния контракт, може да си навлече неприятности.

Смяната на Петрович със Стоилов не е продиктувана от това, че шефовете на Левски не са доволни от сърбина. Просто амбициите на ръководните фактори са отборът да осъществи пробив в Европа и смятат, че вероятността това да се случи със Стоилов е доста по-голяма. Освен това идеята е Мъри да се задържи дълго на „Герена“ нещо, което ще е доста сложно да постигне Петрович.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments