> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бомба! Заради Англия, „Нова“ иска от Домусчиев от есента ЦСКА в „А“ група“


Бомба! Заради Англия, „Нова“ иска от Домусчиев от есента ЦСКА в „А“ група“

0
0
276

Публикувана на: април 25, 2016

Ха, сега да ви видим!? Всичките душмани на ЦСКА ще трябва да се съберат на Изпълком и да намерят начин да върнат отбора в „А“ група. В противен случай става страшно с тв-правата. „Нова телевизия“ най-вероятно ще се откаже от тях, а друг желаещ да плати 5 милиона за мачове като Монтана – Пирин няма. Собственикът на тв-правата Кирил Домусчиев вече е имал няколко разговора с ръководителя на „Нова телевизия“ Дидие Щосел. Той е категоричен, че без ЦСКА е абсурд да се продължава.

Напрежението в телевизията идва от факта, че тя загуби английското първенство. От следващия сезон то ще бъде излъчвано от операторите „Мтел“ и „Близу“, които придобиха правата за английската Висшата лига, както вече информираха Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори (АБРО). Мобилният и цифров оператор е спечелил битката за правата с Нова Броудкастинг груп. Така за първи път от доста години насам шампионатът на Англия няма да се излъчва по Диема.

Това е сериозен удар по каналите на Нова Броудкастинг група, на която реално остават само „А“ група и Формула 1. В същото време тя направи инвестиция за десетки милиони в разработването на три специализирани спортни канала, които са платени. Без ЦСКА и Литекс, без английско първенство, е абсурд някой да извади от есента пари за Диемите! Това е и причината от „Нова“ спешно да се опитват да притиснат докато има време да бъде задвижена спасителната точка „ЦСКА“!

Сега на ход е кланът Домусчиеви…

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments