> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бомбата на Армията е факт: Янев хвърли бялата кърпа


Бомбата на Армията е факт: Янев хвърли бялата кърпа

0
0
282

Публикувана на: август 21, 2016

Треньорът на ЦСКА Христо Янев подаде оставка. Това стана на нарочената от него специална пресконференция, която започна преди малко на стадион „Българска армия“. Веднага след равенството на армейците с Пирин в Благоевград, наставникът обяви, че е готов да поеме вината за слабото представяне на червените в двете гостувания. Все още не е ясно дали ръководството на „червените” ще приеме подадената оставка.

„Вчера след мача коментирах с ваши колеги и казах, че никога не съм бягал от отговорност, а винаги съм заставал с високо вдигната глава пред момчетата. Моят начин да поема отговорност е като подам оставка. За мен е разочароващо хората да си тръгват от стадиона, без да изпитват радост и щастие. Искам ЦСКА да върви напред, искам отборът да побеждава и мисля само за най-доброто за ЦСКА”, посочи Янев, а после бе запитан каква е причината за неговото решение.

„Това, че не виждам духът в отбора, който върна хората по трибуните миналата година. Никога не съм поставял името Христо Янев над интересите на ЦСКА, за мен ЦСКА е институция. Ако искаме нещо да се промени, трябва да съм част от това начало. Духът, който демонстрирахме в тези две гостувания, не е отборът, който аз искам да виждам.

„Натиск в ЦСКА има отвсякъде. Но всеки, който е тук, трябва да е способен да се бори с напрежението“, каза треньорът.

„Да, оставката ми е окончателна, щом съм застанал тук пред вас. Варианти винаги има, но за момента мисля, че това е правилното“, убеден е Янев. Попитан дали би останал начело на ЦСКА, ако клубното ръководство не приеме оставката му, Янев отговори: „Това е в сферата на възможностите, но нека изчакаме и ще видим. От ръководството ще кажат какво приемат и какво не, след като свърши тази пресконференция. Това, че виждам болка в очите на феновете, ме кара да чувствам неудовлетворение в мен. Искам нещо да се промени. Тези момчета трябва да разберат, че трябва да се борят и да дават всичко от себе си.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments