> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бомбата гръмна в Русия: Лудогорец постоянно урежда мачове!


Бомбата гръмна в Русия: Лудогорец постоянно урежда мачове!

0
0
217

Публикувана на: ноември 11, 2015

Футболният мениджър и бивш вицепрезидент на руския клуб „Криля советов“ Яни Димитров заяви пред руското издание sports.ru, че българският шампион „Лудогорец“ редовно урежда мачове.

Според него във всеки кръг в българското първенство се уреждат двубои, което може да се случи за сума от 500 долара.

„Освен това в България не ти е нужно да имаш много пари. Тук за 500 долара ще направят всичко. Един от тези клубове, които се занимават с това е „Лудогорец“. Те са много богати, но последните два сезона нивото им падна. В пресата постоянно се обсъжда, че президентът на „Лудогорец“ е и член на Изпълкома (на БФС), а освен това държи компания, която е собственик на телевизионните права на футболната лига“, коментира Димитров.

„Далеч не всички мачове от А група са в тиражите на букмейкърските къщи, а и максималните ставки не са много високи. Най-вероятно на българските мачове се залага най-вече в Азия. Работата е там, че нямаме доверие на никой във футбола. Какъвто и мач да се изиграе, 99% от хората са на мнение, че нещо е купено или продадено и само един ще каже, че всичко е честно“, каза още мениджърът.

„И най-малкият детайл оказва такова влияние на общественото мнение, че то веднага произнася присъдата. Когато при нас дойде Мишел Платини, призова за много по-сериозен контрол и направи някои мероприятия като проверка на някои мачове. Започнаха да назначават съдии, буквално преди началото на мачовете. Бяха спуснати някои възпитателни програми“, завърши Димитров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments