> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Божинов се замеси в нов скандал! Новата на Валери се гушкала с Ники М.


Божинов се замеси в нов скандал! Новата на Валери се гушкала с Ники М.

0
0
340

Дата: април 20, 2016

Футболистът Валери Божинов и вратарят Николай Михайлов за пореден път се оказаха баджанаци в любовта. Новото гадже на Божинката – 39-годишната фризьорка Биляна Дол, всъщност била любовница на Михайлов още по времето, когато той играеше в Холандия, пише в. „Телеграф“. Когато разбрал, че колегата му забърсал стара креватна партньорка, Михайлов побързал да се обади на Божинов, като му се изсмял, че отново са баджанаци.

Бесен от подигравката по свой адрес, Валери разпитал Биляна това истина ли е и след като тя отрекла, последвал втори разговор с Михайлов.

Първоначално Божинов гордо заявил на Малката перука, че го лъже и че Биляна не е имала нищо с него, но след като Михайлов обяснил в детайли някои части от тялото на брюнетката, Валери замълчал и гузно затворил телефона, разкриват свидетели.

Валери, който явно лесно се задоволява с мадами втора ръка, минали първо през вечния му баджанак, има още доста поводи за срам. Оказва се, че новата му любима и доста шавлива и във футболните среди у нас е позната като Биляна общата. Божинов надали не знае за този неин прякор, но да не остане и той по-назад.

Въпреки че никак не е гордост да спиш с жена, която не знае как да отказва. Освен Ники Михайлов, Валери може да очаква обаждане от съотборника си в националния отбор Иван Иванов, който също е отбелязал във вратата на Биляна.

Заради страстта си към футболягите, сред които е толкова оборотна, Биляна Дол е получила бракоразводно решение от бившия си съпруг – треньора Томас Дол, на който му дошло до гуша да чува отвсякъде за уменията на жена си в леглото.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments