> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Божинов обяви къде ще продължат с „нещастния“ Иван


Божинов обяви къде ще продължат с „нещастния“ Иван

0
0
206

Публикувана на: юли 20, 2016

Отбори от Италия и Франция ще са следващите в кариерите на Валери Божинов и Иван Бандаловски. Вероятните дестинации разкри Божинов, който обяви и, че с Бандата вече не са щастливи в Партизан и нямат намерение да си тръгват със скандал от сръбския гранд.

„Истината е, че клубът иска да ни продаде. А и ние вече не се чувстваме щастливи тук. Проблемът идва от там, че Партизан иска 500 хил. евро за мен и 250 хил. евро за Иван“, започва разказа си нападателят. Според него обаче на този етап много трудно може да се стигне до продажба, тъй като краят на лятото е близо. От една страна, сумите са високи, а от друга, отборите вече са разчели селекцията си и трудно някой ще вади пари в края на трансферния прозорец.

„Нека не се залъгваме – това са космически суми. Трудно някой ще извади такива пари. Водим разговори с ръководството и смятам, че скоро ще стигнем до разбирателство. И аз, и Бандата имаме вече предложения от други отбори. Става въпрос за клубове от Италия и Франция. Повече няма да издам. Скоро ще се разбере“, добавя Валери.

Миналия сезон той заби 18 гола за Партизан и смята, че вече няма накъде да се развива в Белград и му е време да смени обстановката.

„Казахме им, че тук няма перспектива за нас и искаме да подпишем с други отбори. Освен това сме готови да се откажем от всичко, което ни дължат – заплата, бонуси, премии. Не ги искаме тези пари, а само да ни пуснат да си ходим. Предлагат ни и на двамата много по-добри условия в други клубове. Не искам да се карам с тях, просто да ме пуснат. Надявам се, че ще се разберем за нормални суми и всичко ще се нареди. Нямам проблем нито с Партизан, нито с треньора. И двамата уважаваме много клуба, защото помогна както на мен, така и на Иван. Вече сме решили, че нашето време тук изтече“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments