> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Божинов забърка секс скандал! Вижте какво предлага на студентки (шокиращи снимки)


Божинов забърка секс скандал! Вижте какво предлага на студентки (шокиращи снимки)

0
0
73

Публикувана на: януари 26, 2016

Нов сексскандал е на път да разтърси българския футбол. Агенция БЛИЦ разпространи ексклузивни снимки на шокиращ чат между футболиста на Партизан Валери Божинов и красива студентка.

Пикантната кореспонденция между двамата е разпространена от близка приятелка на привлекателното момиче. От сензационния чат се вижда как българският национал кара студентката да отиде в Белград за една вечер, а той е готов да ѝ купи дори самолетен билет.

Футболистът е настоятелен в желанието си, тъй като обяснява на сексапилната девойка, че във вторник ( т.е. – днес) заминава на лагер в Кипър и ще стои там цели 16 дни.

Кореспонденцията с младото момиче започва с въпрос от Божинов: „Малко коте, секс има ли, казвай?“, а минута по-късно добавя: „С мен не искаш, така ли, а с други го правиш.“

Все пак чарът на Валери Божинов си казва своята дума и само 40 минути по-късно бившият играч на “Левски” склонява девойката да го посети в Белград. „Мале, толкова далеч заради мъж никога не съм ходила“, пише студентката, а Божинов и отговаря: „Е, заради мен, аз не съм някой, моля те.“

Споделете
0
0

Comments