> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Божинката тотално изперка: Повече го е яд, че Сърбия не е била на Евро 2016


Божинката тотално изперка: Повече го е яд, че Сърбия не е била на Евро 2016

0
0
294

Публикувана на: юли 14, 2016

Българският нападател на Партизан Валери Божинов даде магистрално интервю за сръбския вестник „Блиц“ преди старта на евротурнирите за неговия тим.

Партизан приема Заглембе Любин в Лига Европа, след като поляците отстраниха Славия в първия кръг.

Полските медии посочиха Божинов като основна опасност за Заглембе, но сръбските им колеги очакват той да остане резерва.

„Двайсет години вече играя футбол и знам, усещам, когато някой се опитва да разсее противника, да го накара да се отпусне. Тези приказки за слаб отбор на Заглембе обаче са само подливане на вода. Готови сме да приемем с ясни глави един силен отбор. Искаме да влезем в групите на Лига Европа и само това мислим,“ заяви Божинов.

„Радвам се, че в Полша пишат за мен като опасност. Надявам се да оправдая очакванията им. Искам да покажа и докажа, че са били прави за мен,“ допълни той за писанията в Полша.

Партизан все пак остава фаворита в сблъсъка: „Няма да ни е леко, защото това ще ни е първият официален мач за сезона. Поляците играха срещу Славия София вече. Но ние сме Партизан, отиваме за победа. Не трябва обаче да се оливаме с приказки за фаворити. Видяхте на Европейското какво се случи с някои фаворити и докъде стигнаха малките Уелс и Исландия.“

„По-силни сме в сравнение с миналия сезон. Поне така изглежда, всичко изглежда по-добре. Работихме здраво в подготовката. Искам тази година да оставим своя отпечатък в европейските мачове. Усещам, че можем да имаме успех,“ продължи Божинов.

„Няма как да се радвам на Европейското първенство, при условие, че нито България, нито Сърбия играят там. Голяма щета. Особено за Сърбия, тяхната класа заслужаваше да се види на Европейското. Сигурен съм, че следващият цикъл квалификации ще е по-успешен за Сърбия и България,“ категоричен е Валери.

През миналия сезон Божинов плащаше на всеки, който му асистира, по 100 евро, дали това ще продължи? „Искам да сменя плочата. Сега нека мен ме премират от ръководството. Това ще означава да бележа голове, а също така и Партизан да продължи в квалификациите за Лига Европа,“ завърши през смях Валери Божинов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments