> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Божидар Чорбаджийски: Трябваше да сме по-големи мъже в някои ситуации, искам да играя в Европа с ЦСКА


Божидар Чорбаджийски: Трябваше да сме по-големи мъже в някои ситуации, искам да играя в Европа с ЦСКА

0
0
291

Публикувана на: декември 8, 2016

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски коментира ситуацията в клуба и сподели очакванията си за предстоящите мачове до края на полусезона в Първа професионална лига.

“Вече имам натрупан опит като капитан на ЦСКА, започвам да свиквам с ролята на лидер и човек, който има по-голяма отговорност и се радвам, че тази чест е гласувана на мен. Не мога да излъжа, че капитанската лента не тежи. Израснал съм тук, от 12-13 години съм в ЦСКА и знам какво означава ЦСКА. За мен е чест да съм един от всички тези големи личности, които са били капитани. Невероятни футболисти и легенди  са носили лентата, оценявам, че и на мен ми се дава този шанс“, заяви Чорбаджийски пред официалния сайт на ЦСКА.

„В последно време имаше повече напрежение заради слабите резултати. За първи път го усетих. Миналият сезон беше много сполучлив за всички. Радвам се, че сега се сблъсквам с другата страна на палачинката, за да знам как да постъпвам занапред в някои ситуации. Мисля, че нещата вече се нормализират, има различна атмосфера, в отбора и сме на правия път“.

„Не знам каква е причината да не се получаваха нещата до момента през сезона. Какво ли не правихме, за да сплотим колектива. Може би трябваше да сме по-големи мъже в някои ситуации, да поемаме по-голяма отговорност. Всички тренираме на 100%, на тренировките нещата се получават, но като се стигаше до мачовете, до раздаването, не знам защо не показвахме максимума от себе си“.

„Готови сме за 2 победи. Настроението в отбора е приповдигнато. Повече комуникация имаме вече с момчетата, по-приятна е атмосфера. Излизаме за максимума в тези два мача. След Нова година ми се иска да направим хубава подготовка и да се стремим да не падаме от тази трета позиция в момента, а да се изкачваме“.

„Взех Купата с ЦСКА на 20 години. Искам да играя европейски футбол. Искам да стана шампион с ЦСКА. В ДЮШ съм ставал шампион много пъти, бяхме силен набор, искам да взема титлата и с мъжете и да играя в Европа.“

„ЦСКА е начин на живот за мен. Ставам и си лягам с този рефрен, този клуб, емблемата. Не съм си помислял да играя в друг клуб. ЦСКА ме е възпитал, дал ми е всичко в живота“.

„Гриша Ганчев се справя невероятно, ние нямаме никакви проблеми, получаваме всичко, от което имаме нужда. Условията за работа са идеални. ЦСКА е марка, радвам се,  че точно Гриша Ганчев се зае с ЦСКА. Той е много сериозен и се надявам, че догодина ще бъде по-успешна и ще успеем да зарадваме него и всички фенове с по-добри резултати“, завърши Чорбаджийски.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments