> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бодуров казал „Yok“ и „No“, за да дойде на „Армията“! Ето кога ще обяви официално решението си


Бодуров казал „Yok“ и „No“, за да дойде на „Армията“! Ето кога ще обяви официално решението си

0
0
199

Публикувана на: септември 10, 2016

Николай Бодуров (30 г.) ще реши къде да продължи карие­рата си в понеделник. Брани­телят не даде вчера оконча­телен отговор на ЦСКА, въ­преки че проведе разговори с благодетеля на клуба Гриша Ганчев в четвъртък.

Бодуров има предложение и от Тур­ция. Той обаче няма голямо желание да ходи в югоизточ­ната ни съседка по две причи­ни – напрегнатата обстанов­ка в страната и личен въпрос, заради който предпочита да бъде в България. Така възмож­ността Бодуров да избере офертата на ЦСКА е доста голяма. Окончателно яснота около бъдещето на браните­ля ще има в понеделник, съобщава „Тема спорт”.

„Меридиан мач“ пък цитира мениджъра на английския третодивизионен Ковънтри Тони Моубри, който разкрива, че Бодуров е отказал и на неговия клуб.

„Ако ме бяхте попитали преди две седмици за трансфера, сигурно щях да ви кажа „да“. На българина обаче му е било платено от последния му клуб Фулъм и ни каза, че няма право да играе в Англия, докато не изтече официално договорът му с „котиджърс“, казва Моубри пред „Ковънтри Телеграф”.

Николай Бодуров разтрогна контракта си с Фулъм на 26 август. Бла­гоевградчанинът бе прода­ден на клуба от Острова от Литекс през лятото на 2014 г. В началото бе неизменен титуляр, но през изминалия сезон загуби мястото си. Бе­ше пратен под наем в дат­ския Мидтиланд (завършил 3-ти) през февруари 2016 г., за който записа 15 мача за пър­венство, както и участия срещу Манчестър Юнайтед в Лига Европа.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments