> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боби Михайлов ще гони Виктор Кашай


0
0
101

Президентът на БФС Борислав Михайлов е вдигнал мерника на шефа на съдиите Виктор Кашай само няколко месеца след като го назначи. Боби бил бесен на унгареца напоследък, разбра “Тема Спорт”. Причината е, че Кашай почти не се вясвал в централата в Бояна. Нещо повече, унгарецът все по-рядко бил и в България, което вбесило легендарния вратар. А заплатата му не била никак малка.

Все по-често бившият рефер водил заседанията на поверената му комисия онлайн, вместо да събира членовете й на живо. СК обикновено заседава във вторник. Нарядите на няколко пъти са били изготвяни от помощника му и предишен шеф Костадин Гергинов. Реално към днешна дата Кашай имал по-скоро представителна функция, отколкото реално да прилага действия. Наскоро той назова и проблемите в БГ футбола.

В БФС пък продължават с подготовката на конгреса в петък от 9:30 часа хотел “Маринела” в София. Както е известно, той няма да е изборен, а ще утвърди бюджет на централата и Изпълкома. Може да има и промени в някои от комисиите. Все още не е ясно кои и колко клуба ще се явят на събранието.

Снимка: БФС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx