> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боби Михайлов връща ЦСКА в „А“ група лятото! Вижте как ще стане


Боби Михайлов връща ЦСКА в „А“ група лятото! Вижте как ще стане

0
0
260

Публикувана на: август 23, 2015

ЦСКА сензационно може да се завърне в „А“ група още през следващото лято, сензационно научи 7DniFutbol.bg!

И колкото да не се вярва на някой, инициативата за това идва лично от Борислав Михайлов. Ще не ще, зад нея застава и Кирил Домусчиев, човекът, който държи футболните права на „А“ група. Точно те пък са в основата на главоболията на олигарха и Боби. От „Нова телевизия“ категорично са заявили, че догодина няма да плащат исканите пари за правата, тъй като в момента медийната група „яде  страшно дърво“ от отсъствието на ЦСКА в елита. Не стига, че ги няма „армейците“, но и програмата на елита бе намалена с един мач, а в същото време парите за правата останаха същите.

На всичкото отгоре рейтингът на предрешеното ни първенство се е сринал тотално, като се очаква напролет, когато интригата ще е още по-малка, той да падне още повече. „Без ЦСКА в „А“ група и поне 6 мача на кръг, това не е продукт за големи пари“, категоричен  е бил Дидие Щосер, французинът, който командва „Нова телевизия“ и дъщерните и програми. Ако не отстъпи назад, пък Кирил Домусчиев рискува догодина сам да плаща на клубовете 4 милиона лева, ако не се появи купувач на правата.

За да спаси положението, Борислав Михайлов смята да се възползва от „шотландския модел“, като негови хора вече проверяват юридически приложим ли е у нас. При изхвърлянето на Рейнджърс от елита заради дългове, местната федерация проведе референдум сред топ-клубовете. Те бяха попитани дали, заради значимостта на Рейнджърс, са съгласни той да бъде оставен в елита, като му се наложат други строги санкции – забрана за покупка на нови играчи, отнемане на точки и т.н. Селтик и останалите обаче категорично отказаха подобен вариант.

Михайлов е на мнение, че у нас гласуването ще има съвсем друг резултат. Изправени пред угрозата да им бъдат орязани драстично парите от телевизионни права, доста клубове ще приемат административно връщане на ЦСКА в „А“ група. Технически въпрос е това как да стане и с колко да се разшири формата на елитната ни дивизия. Отсега е сигурно, че ЦСКА на Гриша Ганчев ще има подкрепата на Литекс, Славия, Ботев Пд, Черно море, Пирин и Монтана.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments