> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боби и компания обидени на националите! Лъвовете остават без премии за световните квалификации


Боби и компания обидени на националите! Лъвовете остават без премии за световните квалификации

0
0
212

Публикувана на: септември 3, 2016

Поредицата от слаби резултати на националите доведоха до нов прецедент в отношението към тях. За пръв път преди старт на квалификационен цикъл ръководството на БФС въобще не възнамерява да уточнява с играчите евентуални парични премии за успех в групата. Една от причините е обидата на ръководството за срамното представяне на „Кирин Къп“ в Япония в началото на месец юни. Другата е, че обективно погледнато ситуацията показва, че „лъвовете“ имат нищожни шансове за успех по пътя към Мондиал 2018 в компанията на отбори като Франция, Холандия и Швеция.

Със сигурност националите няма да вземат допълнителни пари при евентуална победа над Люксембург. Те ще приберат по 1000 лева, колкото в момента е възнаграждението за изпратена повиквателна. Успехът над аутсайдера в групата се определя като задължителен, колкото и това да се използва като оправдание, че така се вдига напрежението в отбора. Нещо повече, при различен резултат от победа в мача на 6 септември, може да се стигне дори до глоби, каквито вече е имало с орязване на повиквателните. След краха в Япония, нова издънка няма да бъде приета добре от шефовете в БФС. Това ще бъде сметнато за уронване на престижа на българския футбол.

От футболната централа е възможно да отделят минимални възнаграждения при евентуални победи над Франция или Холандия. Решението за това ще бъде на президента Борислав Михайлов след консултация с колегите си в Изпълкома. Той ще го съобщи на селекционера Ивайло Петев, който пък ще предаде необходимата информация на играчите. Като отдавна отминали можем да наречем времената, когато президентът на БФС се срещаше с тарторите на отбора, за да преговарят за премиите при евентуално класиране на голям форум или за победи в мачовете с по-сериозните съперници. В момента Михайлов комуникира само с хората от щаба.

„Меридиан мач“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments