> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Близнаците Цоневи се разминаха с чужбина, отиват в Берое


Близнаците Цоневи се разминаха с чужбина, отиват в Берое

0
0
211

Публикувана на: юли 22, 2016

Радослав и Борислав Цоне­ви продължават да са без от­бор. Двамата имаха догово­ри с Левски до края на юни, но отказаха да ги преподпишат, макар от ръководство­то да държаха това да се слу­чи. Първо Ради отклони офертата от „Герена“, а след това същото стори и брат му. Интерес към тях имаше от страна на Берое, но тре­ньорът Александър Дими­тров обяви при представяне­то си, че колкото повече време минава, толкова по-малка става вероятността близнаците да подсилят ти­ма, пише „Тема спорт“.

В момента братя Цоневи се подготвят самостоятел­но в родния Благоевград. Спо­ред запознати двамата имат желание да продължат кариерите си в чужбина. От няколко седмици мениджъри опитват да им уредят тран­сфер зад граница, но за мо­мента няма развитие. Оча­ква се до края на месеца да стане ясно къде ще играят Боби и Ради през новия сезон. По всяка вероятност двама­та ще останат в България и ще подпишат с елитен клуб.

На този етап възможността да преминат под Аязмото все още не е окончателно пропаднала, тъй като група­та от играчи, с които разпо­лага Димитров, е ограничена.

На „Герена“ Борислав Цо­нев изигра 41 срещи във всич­ки турнири и вкара 5 гола, до­като брат му Радослав взе участие в 57 двубоя и реали­зира 4 попадения. Едно от тях бе в мрежата на ЦСКА при 1:3 на 21 април 2014 годи­на и е последното засега за синия тим срещу вечния съ­перник.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments